2010-09-27

Lapptäcken






Det har blivit lite lapptäcken den senaste tiden. Det första i lite "mildare" färger, alla tyger är från Stoff och stil, baksidan är en lite lurvigare fleece. Storleken är 54x94, passar nog till en spjälsäng. Tycker själv mycket om den här färgsättningen, å nu har ja köpt ytterligare lite tyger från Stoff och stil så vi får väl se va som produceras fram över.

De andra två täckena är mera retrofärger. Tygerna är inköpta på jofotex, åhlens, stoff och stil och så tyg affären i Holmbo som ja inte vet va den heter. Täcket i blånyans är ganska litet ca 40x65, baksidan är i vitt fleecetyg. Jag gjorde ja en "ram" till det grön/orange täcket, detta i naturvit lakansväv såväl baksidan , detta täcke är stoppat med vadd 50x80

1 kommentar:

Krumitott sa...

Jättesnygga! Nu har du ju provat att göra tre olika bakgrunder, vilken gillar du mest? Den lurviga fleecen ser så himla underbar ut! Själv gjorde jag bara ett helt bakstycke och vändsydde med ett täcke inuti, det blev fluffigt och skönt! Får se om jag hinner få ut mina täcken idag, så får du se.

Ps. Den heter Tyger o Ting, butiken i Holmbo Ds.